AA2BE7E0-8879-4478-9A19-8F2C70919127

Arkitekt & bygglov

Att anlita en arkitekt kan vara det bästa när man vill få ut det lilla extra av sin om- eller tillbyggnad. Vi har nöjet att ha en erfaren arkitekt & designer i vårt byggteam. Pelle Wester är den som sätter saker på rätt ställe och i rätt sammanhang. Som arkitekt har han bl.a. varit husarkitekt till större husleverantörer i många år och bl.a. designat många olika beslag till låsföretaget Assa.


boka ett möte med Arkitekten

Skisser och uppmätningar

Skisser, eventuella uppmätningar och ideer för er om eller tillbyggnad

Bygglovshandlingar

När bygglov krävs hjälper arkitekten oss att ta fram erforderliga ritningar till ert bygglov

Byggnadsritningar

Om bygglov inte krävs är det ändå bra att ha ritningar som underlag för arbetet som skall utföras och som dokumentation över er fastighets byggnader. Ibland kan en ritning vara ett bra underlag för att redovisa elektriska eller VVS installationer.

Utsättning av byggnader på tomt

  I vårt byggteam har vi duktiga mättekniker som kan utföra mätning med GPS-teknik och/eller totalstation på din tomt.
boka en utsättning av ert nya fritidshus

Projektledning av ditt byggprojekt är något du kan göra själv, eller ta hjälp av en projektledare som tillvaratar dina önskemål och hjälper dig igenom processen till färdigt projekt. Vi kan hjälpa dig med projektledning vid mindre projekt och bygglovshantering fram till projektering/utredning av önskat utförande, samt vara er projektledare vid utförandet.
1 krona spenderad på projektledning brukar sägas bespara 100 kronor vid slut. Vi rekommenderar er att alltid överväga detta